Profil


Nama : Agus Irman Wahyudi
Tanggal Lahir : 14 Agustus 1982
Alamat : Kp.Padaruum RT.23/05, Desa Cirumput – Cugenang – Cianjur
Email : aden_agus@ymail.com

Simkuring, asli mah di cianjur pasisian, sisi sawah rorompok oge, janten cakeut pisan simkuring mah sareng komunikas, bangkong, oray sawah tapi da nu penting ulah soteh kalakuan urang we ulah siga bangkong, atawa oray anu sok luar leor di sawah atawa balong,

simkuring ngarumaoskeun sepi ku pangarti oge suwung ku pangaweruh, da nyaeta tea kedah ma’lum ari ka urang lembur mah kirang patos gaul, oge tebih ka sarana transfortasi sareung sarana komunikasi, pan urang ge tos pada terang kujaman ayeuna mah lamun urang kirang informasi teh sok katingaleun, sapertos urang ayeuna bade angkat-angkatan kanu tebih komo saupami nganggo kareta api mah, upami urang teu terang jadwal pemberangkatana nya tangtos na oge pasti katinggaleun, “Pan piraku ayeuna urang kedah ngudag kareta api nu keur maju, nya estuning pasti cape, ngan bentena ari kareta api mah teu mungkin di udag mun urang katinggaleun teh, tapi ari elmu atanapi pangaweruh sareung informasi mah tiasa keneh di udag sareung dipilarian, kumargi sakitu simkuring tos diniatan dina hate dipigawe ku tanaga kanggo terus diajar, sakumaha sabda Rosululloh SAW ” Teangan elmu sanajan nepi ka nagri cina”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: