Dongeng

Kungsi dina hiji waktu mang kabayan numpak beus AC maksud rek balik ka lemburna, teu lila beus teh maju, tapi aya nu jadi kaheran mang kabayan teh,”Saha ieu anu niupan punduk aing” gerentes dina hatena, bari ngalieuk ka tukang panasaran bisi aya jelema anu jail ka manehanana, ditukang kur aya penumpang nu keur diuk, kaduakalina nya kitu keneh malah ayeuna mah asa beuki tarik niupan kana punduk na teh,mang kabayan rada kesel oge bari ngalieuk ka tukang manehna ngomong ka jelema anu diuk ditukangeunana, saha nu niupan punduk aing ti’is goblog! jelema nu ditanya ku mang kabayan ngomong sanes abdi kang nu tiis mah AC, oh……..pokna mang kabayan bari rada bingung,,beuki lila asa beuki banget nu niupan kana pundukna mang kabayan teh, kusial mang kabayan jadi napsu, bari ngalieuk katukang nu bener saha ieu teh nu niupan punduk aing,,jelema anu ditukang ngajawab AC kang nu niupan punduk akang mah sanes abdi, mang kabayan bari nyorongot paduli si AC atawa saha nu jelas sia nu diuk tukangeun aing, pasti sia nu niupan punduk aing, hayang di gaprot sia ku aing, mang kabayan kontan bari ngahiberkeun leungeuna kana pipi eta jelama “Geeleepook” hakan siah AC yeuh kokod aing!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: