Bubuka

Sabenerna budaya sunda teh naha bisa langgeng atawa henteu dina jaman kiwari?, eta jadi hiji pertarosan keur urang sarerea, sedengkeun dijaman kiwari oge teu saeutik urang sunda anu geus teu mirosea deui kana hiji budaya anu luhung,malahan loba keneh anu teun nyaho naon ari disebut budaya sunda teh, hiji kawajiban keur urang sarerea minangka panerus ti karuhun urang salaku urang sunda pikeun ngamumule, make, tur ngahirup-hirup deui budaya urang anu geus rek kalindih ku jaman! simkuring ngarumasakeun urang sunda anu teu nyaho kana budayana sorangan ngan simkuring kur ngabogaan hiji kacinta kana kabudayaan sunda, simkuring ngarasa deuheus jadi urang sunda (lihat profil penulis)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: