Caritaan Hate


Rada lieur nyanghareupan kaayaan jaman ayeuna mah,,kondisi ekonomi bangsa anu masih keneh semberaut,,ditambah deui ku kondisi sosial anu beuki teu pararuguh,,can deui pagawaean anu beuki hese, mangkaning tuntutan ekonomi keur kabutuhan hirup beuki die beuki gede, mun urang teu boga usaha anu bisa diandelkeun mah geus boa kumaha,,bisa-bisa kalaparan”

tah kukituna ieu mah etang-etang mepelingan diri sorangan anu masih can meunang keneh jati diri nu sabenerna, jadi hartina pribados sorangan can nyaho arah hirup rek dibawa kamana,,rek jadi naon?,,kumaha rencana keur masa depan sorangan..

memang keur leutik kungsi boga cita-cita hayang jadi ahli politik ngan kulantaran kudu boga modal gede kapaksa geuning nepika waktu ayeuna oge can tinekanan..jeung jigana mah moal laksana soalna teu boga bakat ari jadi politikus mah..

pernah oge boga cita-cita hayang jadi pamaen ben,,kurang leuwih 3 taun diajar gitar,,ari cita-cita hayang jadi musisi rock tapi nu di ulik lagu-lagu dangdut,,pan teu nyambung eta teh..

pernah oge hayang jadi programmer ngan nu di ulik maen games peperangan,, jadi weh teu nyambung deui,,

nyaeta ari cita-cita loba ngan can aya nu laksana hiji oge!!!!mun urang teu loba seuri geus loba diseungseurikeun ku batur,,,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: