Bubuka


Assalamualaikum wr.wb, simkuring Agus.com rumaos jalmi anu bodo anu masih keneh diajar tina sagala rupi hal, ieu mangrupi hasil karya tulisan simkuring anu memang teu sampurna, malihan seueur keneh kakiranganana,,kumargi sakitu simkuring neda dihapunten tina perkawis eta, oge nyuhunkeun kritik oge saran ti para wargi sadaya. mung simkuring mung saukur ngagaduhan hiji apresiasi atanapi hiji kacintaan kana budaya sunda, kasenian sareng tos janten hiji kacindekan kanggo simkuring kanggo ngenalkeun oge pagajak kanggo ngamumule ieu Budaya hususna kanggo urang sunda hususna utamina kanggo masyarakat indonesia umumna, yen budaya sunda teh jadi hiji budaya diantawis budaya – budaya anu sanesna anu kedah di jaga ku urang sadayana

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: